Протест срещу зелените сертификати и ваксинацията срещу Covid - 19

...
Протест срещу зелените сертификати и ваксинацията срещу Covid - 19
Коментари Харесай

Пореден протест в София срещу зеления сертификат

Протест против " зелените документи " и имунизацията против Covid - 19 се организира и довечера в София, като този път той стартира пред постройката на Президентството, заяви БНР.

" Не " на наложителното имунизиране. Първо, това е опит. Всеки може да огледа в Агенцията по лекарствените средства, българската и европейската. Там написа: " декември 2023-та година ". Не може да бъдем пробни мишки. Който желае - апелирам, само че не да ни карат принудително ", съобщи протестираща.

" Не поддържам метода, по който се показва цялата информация и това, че карат майка ми - медицински служащ, да се имунизира наложително и лимитират моето право на труд, тъй като аз работя такава работа, при която се изисква малко или доста да се влизам в огромни търговски обекти или да навестявам разнообразни заведения за хранене. Това за мен е проблем ", сподели мъж, пристигнал на митинга.

" Човек индивидът не би трябвало да поробва. Това, което ни се случва сега, е тъкмо това. Аз съм щерка на оживял от холокоста и няма да разреша в моя живот фашистки способи да съществуват. Искам никой да не лишава свободата, която по право ми принадлежи ", добави гражданка.
 Рехав митинг против коронавирус ограниченията през днешния ден
Рехав митинг против коронавирус ограниченията през днешния ден

Ако спечелим, ще отменим тези ограничения, носенето на маски

" Всеки би трябвало да има правото самичък да реши какво да направи - дали да се имунизира или не, само че, което за мен е притеснително от здравословна позиция, е какво съдържат тези ваксини. Те не поемат никаква отговорност! Ние всички сме имунизирани, изключително моето потомство, против всевъзможни - и бактериални, и вирусни инфекции, и в никакъв случай никой не ни е принуждавал да подписваме такава декларация за осведомено единодушие, т.е. ние би трябвало да се съгласим, че нещото не е наред. Ето, аз съм срещу това! ", добави друга.

Тази заран протестиращи се събраха на
 Стефан Янев застана зад Кацаров за зеления документ
Стефан Янев застана зад Кацаров за зеления документ

Намираме се в тежка пандемична обстановка и това не е нечиста сделка

Припомняме, че министърът на опазването на здравето Стойчо Кацаров през днешния ден ревизира заповедта за ограниченията и заяви, че документът за преболедуване на ковид ще се смята за годен 1 година в границите на страната, само че не и в Европейски Съюз, където важат европейски правила. Второто значимо решение на Министерство на здравеопазването е, че след първа доза ваксина ще се издава документ, годен в границите на един месец до слагане на втора доза. Министерство на здравеопазването прави отстъпка от четири дни за формалното въвеждане на зеления документ като период.

Причината, че са получили сигнали, че би трябвало време на чиновници и други места да се приготвят. На тези, които нямат зелен документ и не могат да отидат на работа, ще бъдат предоставени бързи антигенни проби гратис, с цел да могат да отидат на работа.
 Как да получим зелен документ, изясняват още веднъж от Министерство на здравеопазването
Как да получим зелен документ, изясняват още веднъж от Министерство на здравеопазването

Изискването за потреблението му влезе в действие от днес
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР