Протест срещу високите сметки за парно и непосилно високите изравнителни

...
Протест срещу високите сметки за парно и непосилно високите изравнителни
Коментари Харесай

Протест срещу високите сметки за парно организира Изправи се, България на Мая Манолова

Протест против високите сметки за парно и непостижимо високите изравнителни сметки се организира пред Топлофикация София. Демонстрацията беше проведена от гражданската платформа " Изправи се,БГ ".

Според водача ѝ Мая Манолова изравнителните сметки за парно са като судоку, което хората би трябвало да вземат решение, с цел да схванат по какъв начин са окрадени.

По думите на Мая Манолова първото и най-важно решение, което предлага на енергийния министър е сдружението да стане държавна благосъстоятелност по схемата дълг против благосъстоятелност. В управлението му да влязат специалисти, а не " партийни калинки ", които да се заемат с излекуване на Топлофикация – София.

На второ място, на хората които заплащат над 10% от приходите си за сила и на процедура влизат в категорията енергийно небогати, страната да поеме остатъка на парно, ток, газ и вода.

Манолова прикани енергийния министър да им направи инспекция на топлинните счетоводители и тези, които не дават отговор на изискванията да бъдат дерегистрирани.

Снимка: " Изправи се, България "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР