Протест срещу президента Румен Радев е насрочен за тази вече

...
Протест срещу президента Румен Радев е насрочен за тази вече
Коментари Харесай

И ПП-ДБ отиват на протеста срещу Румен Радев

Протест против президента Румен Радев е плануван за тази към този момент от 18:30 часа на площада пред Президентството. В него ще се включат и представители на ПП-ДБ.

„ Ние ще сме там! Елате дружно да защитим парламентарната република и европейското бъдеще на България! “, написаха от Коалицията във Facebook страницата си. Към обявата е прикачен и линк към събитието. 1,7 хиляди души са отбелязали, че ще участват на митинга. 

" Всички жители, подкрепящи европейския път и спазването на Конституцията, са поканени! ", пишат още уредниците на групата.

Акцентите в митинга са:
1. Европейският път на България! Българските институции би трябвало да извършват отговорностите ни като заслужен член на Европейски Съюз и НАТО.
2. Спазване на конституционните механизми за парламентарно ръководство и постоянно държавно управление
3. Чл. 1 (3) от Конституцията: Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или обособена персона не може да си присвоява реализирането на националния суверенитет.

Припомняме, че през вчерашния ден Румен Радев връчи втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление на представителите на ПП-ДБ.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР