Протест срещу поскъпването на горивата ще се проведе пред централния

...
Протест срещу поскъпването на горивата ще се проведе пред централния
Коментари Харесай

ВМРО организира протест пред централата на Лукойл

Протест против повишаването на горивата ще се организира пред централния офис на „ Лукойл-Нефтохим “ в София. Демонстрацията се провежда от партията Вътрешна македонска революционна организация, заяви БНР.

Националистите декларират, че съветската компания оскъпява горивото с един лев за литър. Посочват, че никой от някогашните ръководещи от кабинета " Петков " не е реагирал против това. Според Вътрешна македонска революционна организация " Лукойл " употребява швейцарски медиатор за съветския петрол, който взима по 30 $ на барел комисиона и това са парите, които оскъпяват с 1 лева на литър горивата у нас.

Патриотичната партия желае управлението на " Лукойл " да изясни за какво не продава бензина и нафтата на пазарни цени в случай, че България съумя да извоюва двугодишно отсрочване на европейския мораториум за импорт на съветски петрол, с цел да могат техните рафинерии да работят с него.

От Вътрешна македонска революционна организация упорстват още компанията да стартира да продава на доста по-ниски цени или българското държавно управление да отдръпна настояването си за дерогация за вноса на съветски петрол. Още повече, че " Лукойл " употребява и доста други нефтени залежи отвън Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР