Протест срещу мерките и блокирането се проведе в централната част

...
Протест срещу мерките и блокирането се проведе в централната част
Коментари Харесай

Опит за протест срещу локдауна в Окланд, Нова Зеландия

Протест против ограниченията и блокирането се организира в централната част на Окланд , Нова Зеландия, появи се един човек , а полицията бе предизвестена за полемики в обществените медии и евентуално събиране на стачкуващи, оповестява " Гардиан ".

Полицията на Нова Зеландия заяви, че полицейските чиновници са били на Куин Стрийт в петък, откакто са разбрали, че се възнамерява митинг , само че единствено един човек дошъл с желание да стачкува .

" Полицията в региона е разговаряла с един човек, дошъл с желание да участва на митинга. Полицията беседва с лицето... което избра да си тръгне ", сподели представител.

Полицията продължава да следи обстановката.

Профил в Instagram прикани хората, " които виждат по-голямата картина ", да се включат в митинг , оповестяват локални медии.

Постът подлага на критика премиера Джасинда Ардерн и държавното управление за " заличаване на стопанската система " и " заличаване на работни места ", макар че нивото на безработица спадна до 4% през тримесечието на юни 2021 година и стопанската система устоя на пандемията по-добре от предстоящото.

Миналата седмица към 100 протестиращи се събраха на Куин Стрийт , а четирима души бяха задържани. Четирима души също бяха задържани при митинг на към 20 души в град Тауранга пред локалното полицейско ръководство. Друга група се събра пред полицейския сектор в град Нелсън на Южния остров същия ден, само че се разпръсна, откакто чиновниците издадоха 20 устни предизвестия.

Страната е в национална обсада , защото се бори с ковид варината Делта . Решението страната да бъде сложена на равнище 4 на блокиране, най-високото, бе взето, откакто предходната седмица се появи един случай в общността. В момента има 346 случая .
 Заради един Covid инфектиран Нова Зеландия разгласи народен локдаун
Заради един Covid инфектиран Нова Зеландия разгласи народен локдаун

Ардерн: Делта трансформира играта - и това е, което е, би трябвало още веднъж да поставим старания и рано да спрем разпространението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР