Протест срещу газовата политика на служебния кабинет се провежда в

...
Протест срещу газовата политика на служебния кабинет се провежда в
Коментари Харесай

Тук не е Москва! кънти между МС и президентството

Протест против газовата политика на служебния кабинет се организира в триъгълника на властта в столицата София , оповестява Нова телевизия. Той е проведен от Демократична България. От партията са срещу това да се стига до нови съглашения с " Газпром " за доставки на газ.

" Демократична България " с паника следи дейностите на служебното държавно управление, ориентирани против газовата диверсификация на страната. Опитите за бойкот на въвеждането в деяние на интерконектора с Гърция са форма на национално изменничество. Отлагането посредством всевъзможни процедурни хватки на лицензирането на оборудването, по което страната ни да получава на ниска цена азерски газ, е в услуга само на " Газпром ", изясняват от партията.

Демократична България изрази твърда позиция, че няма да допусне връщането на България под ботуша на Кремъл. От партията са на мнение, че дейностите на служебния кабинет ще заличат достиженията на страната по пътя на енергийната самостоятелност.

На митинга ексдепутатът от " Демократична България " Мартин Димитров упрекна ГЕРБ, че са бавили газовата връзка с Гърция.

" И по този начин 12 години, а в този момент при първата опция служебният кабинет и те потеглят да бавят, а сякаш им било приоритет ", разгласи той пред множеството и се зарече, че този път номерът им няма да мине, както и желанието им за доближаване с Москва и Путин.

В триъгълника на властта се организира и втори митинг, ориентиран против.
 Кирил Петков: След една крачка напред - две обратно по всички линии
Кирил Петков: След една крачка напред - две обратно по всички линии

Петков пита за рокадата в Национална агенция за приходите без да прецизира за предишното на Румен Спецов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР