Протест ще се проведе срещу презастрояването на парка в кв.

...
Протест ще се проведе срещу презастрояването на парка в кв.
Коментари Харесай

Днес варненци протестират срещу презастрояването на парка в Почивка“

Протест ще се организира против презастрояването на парка в кв. „ Почивка “ във Варна на 26 януари, предаде   Радио „ Фокус “ – Варна . Организаторите на митинга приканват жителите на града да се включат в неделя от 11.00 часа, под пилоните със знамената в основата на парка под Паметника.

По думите им там има следващ градеж, който унищожава един от най-старите паркове във Варна - следващо заличаване на дървета и зеленина.

„ Още какъв брой може да се застрои Варна? Колко високо, какъв брой компактно, какъв брой гъсто? Кой позволява това?! Ако и Вие си задавате същите въпроси и не желаете да търпите Варна от ден на ден да се задръства, бетонира и обезобразява. Ако не желаете да се изпълва с отвесни коптори на всеки ъгъл и във всяка градина. Ако не желаете Варна непрекъснато да се обезлесява и дърветата да се изсичат а зелените площи да се „ уплътняват “. Елате тази неделя в 11.00 часа в под пилоните със знамената в основата на парка под Паметника “, приканват недоволните от застрояването.

„ За да остане парк, който е обичано място за отдих и спорт на доста варненци, а не следващото бетонно гето “, споделят още уредниците на митинга.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР