Протест се провежда пред президентството от 19:00 тази вечер. Мотото

...
Протест се провежда пред президентството от 19:00 тази вечер. Мотото
Коментари Харесай

Протест пред президентството в защита на парламентарната република със скандирания: „Тук не е Москва“

Протест се организира пред президентството от 19:00 довечера. Мотото е " Защита на парламентарната република ". Адвокат Емил Георгиев от самодейност „ Правосъдие за всеки “, който е един от уредниците на днешното неодобрение, съобщи пред Euronews PrimeTime, че има редовно несправяне с това да се образува държавно управление през последните две години и тази методичност не се дължи единствено на слабостта на политическите партии.

 
 Protest Prezidentstvo
Считаме, че президентът не основава усещане на безкористен състезател, изпълнявайки ролята си да способства съставянето на държавно управление. Мисля, че от началото на седмицата той доста ясно го сподели и не му се наложи и да се прикрие. Искаме да отправим едно предизвестие към обществото и да напомним, че съгласно Конституцията си България е република с парламентарно ръководство, уточни още Георгиев.

Имам наблюдението, че политическата дестабилизация, когато няма постоянно държавно управление и настоящ парламент, несъмнено не е в българския народен интерес, сподели още Емил Георгиев.
 Protest Prez 1
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР