Протест се проведе пред Съдебната палата в София. Близки и

...
Протест се проведе пред Съдебната палата в София. Близки и
Коментари Харесай

Протест пред Съдебната палата заради делото за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина

Протест се организира пред Съдебната палата в София. Близки и другари на убития преди 5 години в Борисовата градина Георги Игнатов настояха за обективен и бърз развой.
Шествие „ Справедливост за всички “: 5 година от убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина Гражданите показват възмущението си от обстоятелството, че към момента липсват съответни присъди за гибелта на ученика и на журналиста Милен Цветков
За първи път тази сряда подсъдимият за закононарушението Йоан Матев пристигна самичък в правосъдната зала.
Снимка: btvnovinite.bg
През април съдът го пусна под домакински арест. Близките на Георги Игнатов приканиха за оптималната присъда.
Защо коронавирусът изкара от ареста Йоан Матев Съдията, трансформирал мярката на подсъдимия за убийството в Борисовата градина, застана пред камерата на bTV Снимка: btvnovinite.bg
„ Дълбоко имам вяра, че Йоан Матев е причинителят. Това е изрично и без никакво подозрение потвърдено от полицията и от прокуратурата, които са си свършили работата съвършено в този случай и това, което желаеме да се случи, е да забележим Йоан Матев в пандиза “, съобщи Илиян Георгиев, вуйчо на Георги Игнатов.
Снимка: btvnovinite.bg
„ За нас е неприемливо това, което се случва - това проточване на делото. Вече би трябвало да се постави край и сме тук да подкрепим справедливостта “, споделя Иван Бойчев, другар на Георги Игнатов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР