Протест с искане за справедливост и по-строг контрол на нарушителите

...
Протест с искане за справедливост и по-строг контрол на нарушителите
Коментари Харесай

Протест пред МВР след убийството на 15-годишния Филип на пешеходна пътека

Протест с искане за правдивост и по-строг надзор на нарушителите на пътя се провежда през днешния ден пред постройката на Министерство на вътрешните работи. Близки на починали в произшествия ще се съберат в 18:00 часа пред Министерството на вътрешните работи, на метри от мястото, където в събота вечерта пийнал водач умъртви 15-годишния Филип.

Организаторите упорстват за непрекъснати инспекции за алкохол и наркотични субстанции на водачите и слагане на камери и легнали служители на реда на всички основни места.

Мълчаливо бдениесе организира и снощина пешеходната пътека, на която беше загубен следващият млад живот. За към час беше блокирано придвижването в региона.

Два промила алкохол в кръвта демонстрираха и дрегерът, и кръвната проба на 37-годишния лидер. Той е упрекнат, че е предизвикал злополуката при възможен предумисъл, защото няма спирачен път преди съдбовния удар.

От прокуратурата ще изискат най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража, заяви Българска национална телевизия. За причиняване на злополука при възможен предумисъл законът планува от 10 до 20 години затвор.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР