Протест пред Съдебната палата в София ще поиска справедлива присъда

...
Протест пред Съдебната палата в София ще поиска справедлива присъда
Коментари Харесай

Убийството на Евгения, намерена в куфар: Близките искат справедлива присъда за обвиняемия

Протест пред Съдебната палата в София ще изиска обективна присъда за обвинения за убийството на 33-годишната Евгения. Преди година брачният партньор й я разгласи за изчезнала, а по-късно се оказа, че тя е убита. За съизвършител в действието е апетитен бащата на Орлин, които през днешния ден е на независимост. Сега околните на младата жена се тормозят, че и синът може да бъде пуснат под домакински арест.
Съпругът ѝ я разгласи за изчезнала. Месец по-късно тя беше открита в куфар, захвърлена на бунище. 33-годишната Евгения се оказа убита от мъжът си - Орлин, откри следствието.
" Орлин доста добре е знаел какво желае да направи. Баща му е единственият, който е бил осведомен с проектите на сина си. Той е единственият човек, който е могъл да го спре ", заяви Диляна Маринова, другарка на жертвата.
Още преди делото да влезе в съда, бащата на причинителя беше пуснат под парична гаранция от 5 хиляди лв.. " Срещу 5000 лева - толкоз коства животът на Евгения, която просто е необикновен човек, невероятна майка другар, всичко... ", споделя Маринова.
Бившият чиновник на ДАНС Пламен Владимиров от месеци се разхожда свободно по улиците на Перник.
След месец търсене на Евгения, полицията открива тялото ѝ. Едва по-късно и брачният партньор, и татко му вършат признания. " Само че последните седмици, последните месеци, той към този момент се отхвърля от думите си ", споделя Диляна.
Семейството и околните на убитата жена, която остана вечно на 33 година, се надяват на доживотна присъда. Най-добрият му другар от детинство признава, че към този момент всички се опасяват от Орлин.
" Не желая след 10 години той да се разхожда и да се среща с децата ми. Страх ме е за детето му. Страх ме е за приятелките на Ети. Те живеят към мястото, където и той, те безусловно ще се срещат в асансьора. Искам оптималната допустима присъда, доживотна ", заяви Ивайло Иванов. 
Делото влиза ще се гледа този вторник, по тази причина и в 10:30 ч. е плануван митинг пред Съдебната палата. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР