Протест пред общината в Самоков. Близки и приятели на 20-годишния

...
Протест пред общината в Самоков. Близки и приятели на 20-годишния
Коментари Харесай

Протест в Самоков, след като млад мъж е бутнат и убит от автомобил

Протест пред общината в Самоков. Близки и другари на 20-годишния Димитър, погубен на пътя за Боровец, упорстват за правдивост.



Трагедията се е разиграла преди към 1 месец на входа на Боровец. Младежът е затрит от кола, до момента в който се е прибирал от дискотека. По-късно умира в болница.

По случая е формирано следствие за причиняване на гибел по несъобразителност, само че към този момент месец упрекнат няма. Родителите на убития Димитър Дойнов имат подозрения, че виновният водач може да избегне правораздаването и по тази причина излизат на митинг.

Свидетел на нещастието става другар на Димитър. Кристиян споделя, че във съдбовната нощ се обадил на майка си да ги прибере от дискотека и постепенно тръгнали край пътя, до момента в който тя пристигна. Край табелата за Боровец, Кристиян чува кола, вижда фарове и приятелят му е бутнат. От колата слязъл мъж и споделил на Кристиян да се приближи. Младежът обаче се изплашил и избягал в гората. Той е открит 2 часа по-късно в потрес.

По случая има обвинен. Екип на NOVA се опита да се свърже с него, само че без триумф.

Един от пасажерите в колата описа, че незабавно след удара водачът, за който се допуска, че е бил Иван Виденов, е избягал, тъй като е бил в потрес. Първоначално за 24 часа са били арестувани трима души. По неофициална информация водачът е карал след приложимост на алкохол.

***Сн. Нова тв
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР