“Протест пред Народния театър: Артисти с подписка в подкрепа на

...
“Протест пред Народния театър: Артисти с подписка в подкрепа на
Коментари Харесай

Предозиране: БТВ отрази седянка на 4 души пред Народния театър като протест

“Протест пред Народния спектакъл: Артисти с подписка в поддръжка на Александър Морфов ” - тази гръмка вест участва във всички новинарски излъчвания на БТВ през днешния ден, в това число в централната. Читател на Tribune ни изпрати видео, в което този “протест ” е сниман в профил.

От фрагментите се вижда, че става дума за четирима души, които седят прави до фонтана пред Народния спектакъл. Оказва се, че са събирали подписка в отбрана на Александър Морфов. Можем единствено да гадаем от какво ли го пазят, откакто самият той написа на вратата на пиара на театъра Велислава Кръстева “ИЗЧЕЗВАЙ ”…



Интересното е, че в репортажа на Габриела Андреева, напориста кореспондентка по майчина линия (майка й е Евелина Андреева от БТА) са напоително интервюирани и четиримата “протестиращи ”, само че липсва общ проект на протичащото се пред Народния спектакъл. “Протестиращите ” в репортажа на БТВ може да са малко, само че са извънредно жлъчни към Велислава Кръстева-това са артистът и уредник на мини пърформънса Валери Йорданов, Красимира Демирева (актриса) и Галина Тонева (филмов продуцент).

Демирева не скрива желанието си да “изхвърли ” госпожа Велислава Кръстева, както си знае… И тук би трябвало да си зададем разумния въпрос: “Е, това ли са интелектуалците в модерна България? ”

Защо вътрешните неразбирателства в Народния спектакъл е тематика, която от месец някак изкуствено участва във всяко публицистично предаване и новинарска емисия на БТВ? Има ли поръчка против госпожа Велислава Кръстева? Ако да-от #КОЙ?

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР