Протест пред МВР след убийството на психолога Иван Владимиров –

...
Протест пред МВР след убийството на психолога Иван Владимиров –
Коментари Харесай

Протест пред МВР след убийството на психолога Иван Владимиров


Протест пред Министерство на вътрешните работи след убийството на психолога Иван Владимиров – Нав. Убийството в София предизвика организирането на протестно бдение пред постройката на Министерство на вътрешните работи в София под надпис “Да запалителен свещ за Нав ”.

“Елате в 18 часа пред Министерство на вътрешните работи на 6-ти септември и Гурко със свещ в ръка… Защото това е геноцид, тъй като това е изтребване ”, написа в анонса на събитието във .

Ето какво написа Христина Зарева, която е измежду уредниците на митинга: „ Искам да попитам какъв брой сигнала са нужни на Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата, с цел да се предотвратяват убийствата на съгражданите ни? Има ли данни за броя на психологично болните хора, които имат огнестрелно оръжие? Колко медийни изяви са нужни за самосезирането на институциите? “.

45-годишният Владимиров беше убит от собствен комшия – някогашен служител на реда, за който самият той е разказвал в народен ефир. Психологът описваше серийните произшествия с индивида, който е заплашвал и други съседи от блока, само че никой не е подавал тъжби от боязън за разпра, пише Булевард България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР