Протест под надслов "Счупи оковите на мизерията" се проведе на

...
Протест под надслов "Счупи оковите на мизерията" се проведе на
Коментари Харесай

Вълната се надига: Протест Счупи оковите на мизерията на АМ Струма! Готвят блокада на ГКПП Кулата

Протест под надпис "Счупи оковите на мизерията " се организира на Автомагистрала "Струма. Той бе проведен в обществената мрежа от санданчанина Вангел Цилев,който преди дни предизвести за назряващия протест. Хора от Сандански и Петрич излязоха на автомагистралата и я блокираха за малко

Санданчани и петричани упорстват за незабавно разпределяне на финансова помощ на всеки българин над 18 години и тя да бъде не по-малко от 1000 лв., най-малко поне за половин година. Поставиха ултиматум за нарастване от 1 май на детските надбавки, а също и безвъзмездни учебници за всички възпитаници .Искат наложително понижаване на Данък добавена стойност на храните, а също и събаряне на акциза върху горивата.

Обявиха се изрично против изпращане на военна помощ за Украйна. "В сряда ще блокираме границата при Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата ,обяви уредникът на митинга и съобщи,че ще се пропущат единствено български превозвачи. Протестиращите упорстват и за оставка на държавното управление,тъй като е с привършен потенциал.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР