Протест под надслов България е парламентарна република и пълноправен член

...
Протест под надслов България е парламентарна република и пълноправен член
Коментари Харесай

Няма да се превърнем в Беларус. Довечера - протест срещу Радев

Протест под надпис " България е парламентарна република и пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО " се провежда тази вечер от 18.30 ч. пред президентството. Поводът е държанието на президента Румен Радев при връчването на втория мандат на " Продължаваме промяната - Демократична България ".

близо 5,5 хиляди души декларирали, че ще вземат участие
Ето какво пишат уредниците:
На 30.05 от 18:30 се събираме пред Президентството!

България е парламентарна република, пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО и би трябвало ясно да го заявим на всички!

Президентът от дълго време е посочил, че не работи в интерес на българското общество и за българските ползи, а за съветските такива. Неговите служебни държавни управления са най-продължителните в българската история след 90-та година, като в същото време прокарва съветско въздействие в страната и ни отделя от европейската общественост. Няма да позволим да се превърнем в Беларус!

Президентът би трябвало да е президент на всички българи и да се преценява с решенията на Народното събрание!

Само с български и Европейски Съюз флагове, както и флагове на кандидат-членки за Европейски Съюз!
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР