Протест под мотото Има такъв народ ще се проведе днес

...
Протест под мотото Има такъв народ ще се проведе днес
Коментари Харесай

Протест Има такъв народ днес пред парламента

Протест под мотото " ИТН " ще се организира през днешния ден пред Народното събрание. Организацията тече от дни във Facebook, а поради проявата се чака засилено наличие на полицията в София.
Исканията на недоволните, които ще се съберат пред постройката на Народното събрание в 17 часа през днешния ден, са преобразяване на страната ни в пълновръстен член на Европейски Съюз и осъществяване на всички промени, забавени в последните 10 години.
Иска се още спиране на порочните връзки сред бизнес и политика, както и търсене на отговорност от всички партии, взели участие в ръководството през последните 20 години. Недоволните са още и за основаване на народен проект за избавление на страната и въвеждане на пазарните правила във всички сфери на стопанската система, съобщи БНР.
Сред задачите им са разформироване на Народното събрание и държавното управление, както и закриване на всички политически партии и покана към наблюдаващи от Европейски Съюз, които да подсигуряват европейското развиване на страната ни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР