Протест на украинци се проведе днес във Варшава. Хиляди хора

...
Протест на украинци се проведе днес във Варшава. Хиляди хора
Коментари Харесай

Протест! Стотици украинци легнаха на земята на площад във Варшава СНИМКИ+ВИДЕО

Протест на украинци се организира през днешния ден във Варшава. Хиляди хора легнаха на земята на площад " Парад " като знак, че съветските нашественици убиват и оставят хиляди украинци по улиците, покрити с одеяла или чували за отпадък.

Митингът се организира в деня на визитата на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в Полша.



Участниците донесоха със себе си национални знаци и транспаранти с надписи като: „ Байдън, дай повече оръжие на нашия народ “ и „ Искам да се върна вкъщи в Ирпен “. Те също скандираха " Слава на героите! "

Протестиращите упорстват за незабавна поддръжка от Украйна за Съединените щати и страните-членки на НАТО във войната с Русия и най-важното – да оказват помощ за отбраната на небето на Украйна.



Акцията беше проведена от редица полски и украински публични организации, по-специално Фондация „ Общополска стачка на дамите “. К. Пуласки, Евромайдан-Варшава и Центърът за битка с корупцията.

Известно е, че Украйна е получила рекордно количество филантропична помощ, само че съветските войски не престават да убиват хора с ракети и бомби, възползвайки се от обстоятелството, че небето е отворено.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР