Протест на около 50 души в южен Лондон прерасна в

...
Протест на около 50 души в южен Лондон прерасна в
Коментари Харесай

В момента протестиращи, въоръжени с пръчки и колове, се сблъскват с полицията за борба с безредиците

Протест на към 50 души в южен Лондон прерасна в принуждение, защото членове на обществеността и служители на реда се сблъскват между тях.

Полицаи от Met бяха извикани на демонстрацията в Камбъруел в събота следобяд и безредиците не престават до вечерта. Говорител удостовери пред Mirror, че митингите наоколо до The Lighthouse Theatre са свързани с „ напрежение сред разнообразни фракции на еритрейската общественост “. Кадри, публикувани онлайн, демонстрират редица униформени чиновници, които се държат обратно и се пазят против протестиращите, размахващи пръчки и колове. Полицаите, които не са в екипировка за битка с безредиците, до момента в който чакат поддръжка, са с вдигнати палки в отбрана, до момента в който един член на тълпата хвърля бариера за пътни работи по тях, а други замахват с оръжия към тях.

„ Полицаите са в придвижване сцена на Camberwell Road, SE5, където има митинг с почти 50 души, събрани пред частно място. Допълнителни чиновници са на път към мястото, с цел да оказват помощ на демонстрацията. Гру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР