Протест на жители на кв. „Витоша“ блокира за кратко движението

...
Протест на жители на кв. „Витоша“ блокира за кратко движението
Коментари Харесай

Жители на кв. „Витоша“ блокираха за кратко бул. „Симеоновско шосе“

Протест на поданици на кв. „ Витоша “ блокира за малко придвижването по бул. „ Симеоновско шосе “. Исканията им са за повече изходи към Околовръстното, бул. „ Черни връх “ и „ Симеоновско шосе “, както възстановяване на инфраструктурата в квартала.

Недоволните показаха като свои проблеми и неналичието на учебно заведение, детски площадки, неприятни тротоари, тапи и градежа на нова 17-етажна постройка.

„ Нямаме нищо в нашия квартал – нито тротоари, нито осветяване. Направиха една детска градина, до която съвсем не може да се стигне. Нямаме и учебно заведение, нищо нямаме действително. Имаме един голям трафик и запушване заран по час и половина, с цел да излезем от квартала “, сподели пред bTV една от протестиращите. Тя уточни, че жителите на „ Витоша “ заплащат едни от най-високите налози, по тази причина общината би трябвало да влага в квартала.

Днес има неодобрение и в други столични региони – в кв. „ Владая “ желаят по-добър превоз и инфраструктура, а живеещите в с. Лозен излизат на митинг против противозаконната сеч. -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР