Протест на близки на загинали в катастрофи започна преди малко

...
Протест на близки на загинали в катастрофи започна преди малко
Коментари Харесай

Протест на близки на загинали в катастрофи започна пред Съдебната палата

Протест на близки на починали в произшествия стартира доскоро пред Съдебната палата в столицата. Хората упорстват да получат правдивост изключително в случаите, в които причинителите на произшествия с съдбовен излаз не са били наказани заслужено.

Единият от случаите е на Виктор и Тошко, които умират преди две години в злополука, породена от лидер след приложимост на опиати. Присъдата му е условна, без значение че голям брой доказателства сочат, че има и голям брой други нарушавания и че той е човек с открито трайно неприятно държание на пътя, с доста породени произшествия, описаха хората.

19-годишният водач, при който са се возили двамата починали, е карал под въздействието на марихуана. Карал е с над 100 км/ч и се е блъснал в крайпътно дърво. За гибелта на двете момчета Апелативният съд постанови 5 години отнемане от независимост и 8 години без брошура. Делото към този момент е предадено на Върховния съд, а през днешния ден е следващото съвещание.

„ Той е потвърден джигит на пътя, уредник на гонки, дрифтове и надпревари, в този момент сега против него тече второ досъдебно произвеждане “, споделя Силвия Вълкова, майката на починалия Виктор Василев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР