Протест блокира за кратко движението към ГКПП „Дунав мост“ днес

...
Протест блокира за кратко движението към ГКПП „Дунав мост“ днес
Коментари Харесай

Протест блокира за кратко движението към Дунав мост в Русе

Протест блокира за малко придвижването към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ през днешния ден по обед в Русе. Той бе проведен в обществените мрежи и сплоти две тематики – битката за чист въздух и желанието за по-добър живот.

В митинга се включиха над 50 индивида, които с малко над 20 автомобила направиха шествие по централните булеварди на града. Те потеглиха от паркинга на Централна жп гара, а крайната точка бе интернационалното шосе в посока към Дунав мост.

През цялото време имаше и засилено полицейско наличие. Въпреки че колите трябваше единствено да се подредят в едната лента, без да затварят пътя, хората взеха решение да създадат обсада. С жива верига и транспарант за промяна на системата те препречиха платното. Полицията ги помоли да освободят пътя, защото нямат позволение за такива дейности. Малко по-късно протестиращите се изтеглиха настрана. Заради блокадата и заплахата някой да пострада при прекосяването най-много на камиони, Пътна полиция пренасочи придвижването по обходен маршрут.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР