Протест блокира и днес кръговото кръстовище на Пазарджишко шосе с

...
Протест блокира и днес кръговото кръстовище на Пазарджишко шосе с
Коментари Харесай

Протест блокира и днес кръговото на Пазарджишко

Протест блокира и през днешния ден кръговото кръстовище на Пазарджишко шосе с Околовръстния път. Пътните строители са насрочили втора обсада, с цел да изразят недоволството си поради неизплатени средства.
Прочетете още
Протестът ще стартира в 10 часа и ще продължи до 11. Очаква се още веднъж да се образуват огромни тапи по време на блокадата, като през вчерашния ден тапата напълно блокира придвижването, като колоната доближи до града.

Припомняме, че от през вчерашния ден браншът излезе на митинг поради неизплатени 720 млн. лв. от страната и несигурността в бранша. Блокади има в цялата страна.

Протестът им е разгласен като неопределен от Българската браншова камара „ Пътища “ и от Камарата на строителите в България и е против неналичието към този момент на индексация на строителните контракти, отводът на страната да заплати на пътните компании ремонтите от предишното лято и неналичието на изясненост кой ще поддържа пътищата след края на септември, когато изтичат актуалните съглашения с тях.

Причина за недоволството е и, че след 30 септември се обрисува да няма годни контракти за настоящ ремонт и поддържане на пътищата, защото тогава изтичат настоящите, а преди към месец пътната организация спря личните си публични поръчки за след тази дата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР