Протежето на Румен Радев - Кирил Петков за пореден път

...
Протежето на Румен Радев - Кирил Петков за пореден път
Коментари Харесай

ЖЕСТОК СКАНДАЛ В ЕФИРА: Йордан Цонев попиля Киро Канадеца: Не спряхте да лъжете! Точно вие нямате право да ми говорите за морал!

Протежето на Румен Радев - Кирил Петков за следващ път прояви безочливост и безпардонност, оневинявайки личния си величествен гаф и нарушаване на главния закон на страната. Пред Българска национална телевизия той съобщи, че въпросът с двойното му поданство налагал една бъдеща смяна в Конституцията.

" Морално аз бях чист пред съвестта си. След като Конституционният съд изясни, че волеизявлението не е задоволително, би трябвало да създадем тези промени. Аз бях с безусловно чиста съвест ", съобщи той.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи, който също бе в студиото, предизвикан от сходна безочливост, съобщи:

" Незнанието не е аргумент, незнанието не е мотив, споделя великият мъдрец Спиноза. Ако на 21 април не сте знаели, трябвало е някой да ви го каже. Не бих желал да трансформираме този диалог в разговор и въобще нямаше да се намеся, в случай че бяхте посочили малко примирение пред това, че сте произнесъл клетва, която стартира по този начин: " Кълна се в Конституцията на България да съблюдавам законите ". И в случай че още веднъж произнесете тази клетва пред българския парламент, аз ще ви попитам: " Нарушихте ли закона? ". Бъдете сигурен, че в идващия парламент няма да има човек с по-нисък морал от вас. Вие не спряхте да лъжете! В писмен отговор ми казвате, че нямате заеми. Точно вие нямате право да ми говорите за морал! ".
свързани новини129512на 15.10.202177262на 13.10.2021
Разговорът в студиото бе ориентиран към следващите " акции " на Министерство на вътрешните работи министъра Бойко Рашков.

" За Рашков ли ме каните да разясня? Ами няма да ми стигне времето... За беззаконията на министър Рашков има доста да се приказва. Бяхме принудени по средата на акцията да се занимаваме с неговите беззакония. Знаете ли, че министерството и хората на Рашков към този момент влизат в домовете на инвалидите - карат ги да се подписват, че не могат да вървят. 14 дни чакаме Рашков да даде отговор и да ни одобри. Той не пожела да се види с ръководителя на правната комисия, само че ще му се наложи! ", съобщи Йордан Цонев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР