Протеже на Иван и Андрей се е уредил с място

...
Протеже на Иван и Андрей се е уредил с място
Коментари Харесай

Протеже на Иван и Андрей, двойник на Явор Бахаров, се намърда в „Мастършеф”

Протеже на Иван и Андрей се е уредил с място измежду участниците в „ Мастършеф ”, писа „ Уикенд ”. Това е симпатичният куклен артист Константин. Той е един от хората, снимали се в дребни функции в сериала „ Съни бийч ”, продуциран от двамата водещи на „ Фермата ”. По време на фотосите той е съумял да се внедри като вътрешен човек в Би Ти Ви, а в този момент се вихри в кухнята на кулинарно шоу на малкия екран.

31-годишният Константин не се хвали с ролята си в „ Съни бийч ”, защото с нея има единствено 2-3 реплики. Но наблюдателни фенове го видяха в облика на програмист в епизод 5 на продукцията. На него звъни героинята на Лидия Инджова – Дарина, с молба да хакне телефона на оценителя, който би трябвало да напише критика за хотела в сериала. Според слуховете, Константин имал малко снимачни дни, само че ги употребявал, с цел да сътвори значими връзки в малкия екран. Освен това бил непосредствен на хората от музикалната група „ Оратница ”, чиято музика звучи в епизодите на „ Фермата ” и с чиито рекламни тениски понякога се появява в ефир. Нищо чудно към присъединяване в „ Мастършеф ”да е вкарал в приложимост всички тези контакти.

Според слуховете, за артистичния кулинар шоуто, в което готви, не е толкоз значимо поради премията от 100 хиляди лв. , която има късмет да завоюва, колкото поради известността, която може да му донесе. Актьорът се надявал да употребява малкия екран като трамплин за бъдещи задължения в специалността си. Той е приключил НАТФИЗ преди 9 години и като студент е бил номиниран за премията на академията „ НАТФИЗ най-най ”. Но макар положителните мнения от преподавателите си не съумява да откри работа в София и се постанова да стартира в Пазарджишкия спектакъл. С функциите си там прави усещане на тесните експерти по куклени представления. През 2016 година даже е номиниран за премия за най-хубав куклен артист за годината. Но отвън театъра никой не знае името му. За 9 години Коко по този начин и не съумява да блесне като звезда, както му се желае, няма доста задължения, хонорарите му са скромни, а след фотосите в „ Съни бийч ” едвам се е урежда за едно присъединяване в реклама, която сега се върти по малкия екран. Накрая в опит да направи усещане стига до „ Мастършеф ”. Надеждата му е излизането в ефира на Би Ти Ви в най-гледаното време два пъти седмично да му отвори вратите към по-сериозни актьорски задължения в излъчвания и сериали.

Преди да влезе в „ Мастършеф ”, Константин е сменил фамилното си име , научи още „ Уикенд ”. Доскоро той се е подписвал като Костадинов, както попада и във финалните надписи на „ Съни бийч ”. В шоуто обаче семейството му е Таквор. Не е ясно от кое място идва тя и тъкмо за какво артистът я е избрал. Вероятно има нещо общо с историята на рода му. Със сигурност звучи по-екзотично и автентично спрямо същинското му име.

В шоуто тази година взе участие още един артист – Стилиян Желязков от Димитровград. При него към момента не са блеснали близки връзки с продуценти от Би Ти Ви. Актьорската му кариера е обвързвана с участия в театрали спектакли, най-популярните измежду които са „ Одисей ” на Пловдивския и „ Пилето ” на Младежкия спектакъл.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР