Протегната ръка към всички българи, но и към опозицията в

...
Протегната ръка към всички българи, но и към опозицията в
Коментари Харесай

Кирил Петков: След 4 г. България ще бъде едно съвсем различно място

Протегната ръка към всички българи, само че и към опозицията в Народното събрание подаде претендентът за министър-председател Кирил Петков в програмната си тирада в Народното събрание. Той показа главните цели пред оферти състав на Министерски съвет.

„ След 4 година България ще бъде едно напълно друго място “, безапелационен беше той.

В енергетиката първи приоритет ще е отбягване на скока на цените за битовите консуматори и понижаване на плащаното от бизнеса. „ Не би трябвало да подвластен от никого, гръцката връзка би трябвало да стане допустимо най-скоро “, безапелационен беше Петков.

По отношение на опазването на здравето той съобщи, че „ не можем да чакаме идната вълна (на ковид – б.р.) да удари стопанската система, опазването на здравето и учебните заведения. Според Петков единственият път напред е през имунизирането. „ Моята първа заповед, в случай че бъда определен – всички в Министерски съвет би трябвало да имат зелен документ, не може дребният ресторант на ъгъла в София да би трябвало да изисква зелен документ, а в Министерски съвет да се влиза без подобен “, уточни Петков.

По думите му мотото на държавното управление ще е „ нулева приемливост към корупцията, нулева приемливост към всеки лев, изхарчен непозволено “ и за това ще управляват вицепремиерът Асен Василев и вътрешният министър Бойко Рашков. „ Министерство на вътрешните работи ще има една съществена цел – да няма нито един човек над закона “, акцентира Петков.

По линия на правораздаването той зави, че „ Иван Гешев не реализира резултатите, които би трябвало да реализира един основен прокурор “. Даде образец с „ най-голямата кражба в българската история – КТБ “, от която не сме видели резултат, а също с и пасивността на държавното обвиняване след листата „ Магнитски “. „ Прокуратурата би трябвало да бъде реформирана “, безапелационен беше Петков, като добави, че разчита на поддръжка и от опозицията за това.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР