Просякът, представял се за инвалид без крака, когото Динко от

...
Просякът, представял се за инвалид без крака, когото Динко от
Коментари Харесай

Инвалидът-менте, когото Динко Вълев разкри, станал жертва на трафик

Просякът, представял се за неработоспособен без крайници, който Динко от Ямбол разобличи и пусна видео в обществените мрежи, в действителност е бил жертва на трафик, оповестяват от полицията в Бургас.

55-годишният мъж от Ловеч е бил принуждаван да проси дружно с още двама събратя по орис от престъпно проявен бургазлия на 58 година Той е арестуван от " Криминална полиция " към ОДМВР – Бургас.

Тарторът Бяндо М. провел стройна система, в която всеки от просещите заемал несъмнено място. Единия от тримата – 55-годишен мъж от Ловеч, всекидневно се представял за неработоспособен (с една ръка или без крака), пребивавайки най-често на територията на Бургаски район, като с изключение на в Бургас и Равда, епизодично се е появявал и в Созопол.

Другите двама – на 30 и 59 години, просели главно в Пловдив и Варна, като постоянно били ротирани от 58-годишния бургазлия. Същият договорил с тримата просещи друго съответствие при разделянето на " облагата ", като подсигурявал и превоза до " работното им място ".

58-годишният престъпно проявен бургазлия е арестуван за период до 24 часа. Тримата просещи са разпитани в качеството на потърпевши " жертви на трафик ", посочи представителят на полицията Цветелина Рандева. Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура по подготвеност.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР