Простреляният тази сутрин служител на НАП е в тежко критично

...
Простреляният тази сутрин служител на НАП е в тежко критично
Коментари Харесай

Простреляният служител на НАП е в тежко критично състояние

Простреляният тази заран чиновник на Национална агенция за приходите е в тежко сериозно положение, с действителна заплаха за живота. Има провали в десния бял дроб и огромните кръвоносни съдове в региона. Пациентът към момента е в хеморагичен потрес, макар прелетите 16 сака кръв и още толкоз плазма, оповестиха от ВМА.

БГНЕС напомня, че 43-годишен чиновник на Национална агенция за приходите беше прострелян тази заран в центъра на София. Инцидентът стана тази заран към 8.30 ч. на ул. „ Дунав ” в София. Простреляният е бил в персоналния си автомобил по време на стрелбата. Откаран е във ВМА-София.

Два са изстрелите проникнали през стъклото на автомобила на служителя на Национална агенция за приходите, надлежно има и две пострадвания, заяви основният прокурор Сотир Цацаров. Простреляният е някогашен полицейски чиновник, по-късно е почнал работа в Национална агенция за приходите и по това се работи. Работи се по всички версии, добави основният прокурор.

От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че простреляният е управителен чиновник на Национална агенция за приходите. Работи се по всички версии. Джипът е бил в придвижване, когато е стреляно по него. Служителят на Национална агенция за приходите е бил самичък в автомобила си и е пътувал за работа.

От Столична дирекция на вътрешните работи нямат информация да е бил заплашван. Има няколко души очевидци на случая, които ще бъдат разпитани, прибавиха още от Столична дирекция на вътрешните работи. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР