Простреляната в Слънчев бряг 22-годишна Симона вече е със стабилни

...
Простреляната в Слънчев бряг 22-годишна Симона вече е със стабилни
Коментари Харесай

От болницата в Бургас с извънредни новини за състоянието на фаталната Симона, която бере душа след жестоката престрелка в Слънчев бряг

Простреляната в Слънчев бряг 22-годишна Симона към този момент е със постоянни витални индикатори, предава burgasinfo.com. Момичето бе простреляно в лявото слепоочие в събота вечер от 38-годишния  Михаил Станчев.

Припомняме, че във съдбовната вечер Михаил, който имал усеща към Симона, екзекутира 54-годишният началник на момичето Коста Николов в първокласния му „ Мерцедес ”, по-късно стреля в девойката и отпраши към границата с Турция, където бе задържан.

Симона бе откарана в болничното заведение в кома, а първите дни бяха най-тежки за положението й. Към момента виталните й индикатори са постоянни, само че тя остава под интензивното наблюдаване на лекарите, тъй като заплахата за живота й към момента е действителна. Рано е да се каже какви ще са провалите от пострадванията, евентуално това ще отнеме доста време, като задачата е Симона последователно да бъде върната в цялостно схващане. Нещо, което става поетапно при толкоз тежки контузии.

„ Въпреки, че има усъвършенствания в някои индикатори след приемането й, цялостното й положение остава тежко и без смяна. Все още е в изкуствена кома и е с заплаха за живота “, разясниха от УМБАЛ Бургас, представени от faragency.bg.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР