Простреляната жена в салон за красота в Русе е била

...
Простреляната жена в салон за красота в Русе е била
Коментари Харесай

Простреляната жена в салон за красота в Русе била закопчана с белезници

Простреляната жена в салон за хубост в Русе е била закопчана с белезници. Работим по всички версии, като водещата е ревнивост, оповестиха управляващите на брифинг.

На 13 декември е подаден сигнал от майката на потърпевшата за упражнено принуждение на работното ѝ място. От полицията са уведомили Спешна здравна помощ и са изпратени екипи.

Междувременно на мястото са пристигнали близки на дамата, които са открили, че в козметичното студио, в което тя работи, е заключено и през един от прозорците са я видели в безпомощно положение.

Те са счупили едно от стъклата и са проникнали в помещението, с цел да ѝ окажат помощ. Жената ги е уведомила, че върху нея е упражнено принуждение от мъжа, с който живее на брачен начала.

Мъжът е румънски жител на 46 години, пребиваващ в България.

Пострадалата е открита простреляна с огнестрелно оръжие със забележителна кръвозагуба. Премахнати са белезниците на ръцете ѝ и тя е откарана в болница в Русе, където е оперирана.

В рамките на няколко часа причинителят е открит. Той е открит в фамилен автомобил и е открито, че е умрял вследствие на задушаване от газове. Разпитани са четирима очевидци и са назначени няколко експертизи, измежду които съдебномедицинска, балистична и техническа.

От осъщественото досега следствие е открито, че няма никакви условия в закононарушението да е взело участие друго лице. Работи се по всички версии, само че водещата е ревнивост.

В момента дамата се намира в интензивно поделение и лекарите вършат всичко допустимо, с цел да спасят живота ѝ.

От съжителството с мъжа тя има две деца – на 11 и 10 години.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР