Простреляната хубавица Симона Тодорова като по чудо се възстановява и

...
Простреляната хубавица Симона Тодорова като по чудо се възстановява и
Коментари Харесай

Помните ли простреляна в Слънчев бряг Симона? Вижте как изглежда красавицата днес!

 Простреляната красавица Симона Тодорова като по знамение се възвръща и се изправя на крайници след получения патрон в мозъка от някогашния й преди година. Младата жена от Дряново излезе от конспиративност и възкръсна на изтънчено събитие, като смая всички с безупречната си визия, излиза наяве от фотография в обществените мрежи, оповестена от брат й.

Симона е сменила визията си и за разлика от кифленските минижупи към този момент се носи с елегантна женствена рокля, оповестява " България Днес ". От дългата й руса коса също няма помен. Сега хубавицата е с къса подстрижка в натурален кестеняв цвят. Промяната евентуално се дължи на интервенциите на главата, които трябваше да претърпи, разясняват осведомени, като акцентират, че с новата прическа Симона отново наподобява зашеметяващо.

Приятелите й са изумени от бързия прогрес на рехабилитацията. Момичето едвам оцеля и излезе от кома, след което прекара тежки месеци в работа с психолог и логопед, с цел да се възстановява след контузиите от преживения смут. Тя се бори с всички сили да възвърне говора си, описват нейни познати. След като патрон поразява мозъка й, младата жена среща усложнения при произнасянето на някои думи и при осъществяването на избрани придвижвания. За да стане отново естествен човек, лекарите предвидиха 2-3 години, само че множеството от проблемите към този момент са преодолени, разкриват осведомени.

Заради контузиите проверяващите дълго време не успяваха да разпитат 22-годишното момиче. Белязан за живота й се оказва 2 юни 2018 година Тогава някогашният й другар, 37-годишният охранител Михаил Станчев, потопи в кръв Слънчев бряг. Подивял от ревнивост, той изпразни пищова си в тялото на 54-годишния хазартен необут Коста Николов-Миджурина, с който Симона излизала. Малко преди вендетата Симона скъсала с Михаил, като му обяснила, че не желае да имат връзка и че мечтае за блестящо бъдеще. След това почнала да се вижда с Миджурина, в чието казино постъпила на работа.

Щом научил за новата тръпка на изгората си, Михаил причакал двойката пред хотел " Бахами ". Там Миджурина паркирал лъскавия си " Мерцедес ", в който дружно с приятелско семейство очаквал Симона да слезе от хотелската си стая, с цел да вечерят. Когато Михаил се насочил към тузарската кола, с цел да очисти противника си, крещял " Ще го убия тоя! ". Хубавицата се затичала от входа и ужасена го умолявала: " Недей! Моля те, стой! ". Хазартният необут е покосен от 4 патрона, а изстрел в главата строполил Симона на земята. Вместо на вечеря хубавицата, облечена в алена кадифена рокля, се озовава в УМБАЛ - Бургас. Неврохирурзите съумяват да я стабилизират, а два месеца по-късно Симона се връща, с цел да им благодари. След случая излиза наяве, че бащата на Симона е началник на полицията в Дряново. Семейството заобикаля да приказва за случилото се.

Стрелецът Михаил бяга от мястото на престъплението и стига до Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово, където се предава. Открит е законният му револвер " Макаров ", с който е осъществено убийството. Защитата му загатна, че той ще се признае за отговорен, с цел да отърве доживотния затвор. Откакто е заключен, гардът не е желал да излезе на независимост, защото получавал закани от околните на убития необут. От Окръжната прокуратура в Бургас оповестиха, че следствието е удължено до август.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР