Пространството на меме монетите е едно от най-конкурентните с монети

...
Пространството на меме монетите е едно от най-конкурентните с монети
Коментари Харесай

Битка на меме монетите, коя е най-добрата? Shiba Inu срещу Dogecoin срещу Pomerdoge

Пространството на меме монетите е едно от най-конкурентните с монети като Шиба Ину (SHIB), Dogecoin (DOGE) и Pomerdoge (DOGE).

В тази публикация ще съпоставим техните неповторими характерности, известност и пазарни трендове, с цел да открием коя меме монета ще господства.

Кликнете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Dogecoin (DOGE) е обвързван с X, какъв брой високо може да стигне?

Оригиналната меме монета Dogecoin (DOGE) доближи още един значим стадий. При последното ребрандиране на Twitter като X, Илон Мъск включи признака DOGE в новото лого. Този ход провокира всеобщи спекулации измежду притежателите на Dogecoin. Има клюки, че Dogecoin може да стане формалната валута за разплащания в X. Достатъчно ли е това, с цел да може Dogecoin да се възроди?



Ако слуховете се окажат правилни, тогава Dogecoin може да продължи мощното си бичо рали. През последната седмица цената на Dogecoin скочи с повече от 15%. Според пазарните анализатори DOGE биковете ще се стремят скоро да преодолеят равнището от $0.1. Ако това се случи, то Dogecoin може да бъде изправен пред мощно рали до края на годината. Въпреки това, без известия, които да удостоверяват слуховете, Dogecoin остава в неопределеност.

Шиба Ину (SHIB) се приготвя за внедряването на Shibarium

Друга меме монета на тематика кучета, която в последно време притегля вниманието, е Шиба Ину (SHIB). Тъй като меме монетата се приготвя да пусне своята мрежа от втори пласт, в общността на Шиба Ину царува неспокойствие.

Въз основа на отчетите, мейннета на Shibarium ще стартира да действа през август. Въпреки това значимо развиване, не е имало огромно придвижване на цената на Шиба Ину.

През последните 24 часа цената на Шиба Ину се е повишила нищожно до $0.000007919.

През последния месец обаче Шиба Ину се търгува в диапазон, като за 30 дни е спечелила единствено към 2%. Много крипто специалисти предвидиха, че това може да се промени с стартирането на Shibarium. Въпреки това прогнозите за Шиба Ину са много бичи. Максималната цена, избрана за меме монетата за 2023 година, е $0.00000110 – почти 30% нарастване по отношение на сегашната ѝ цена.

Pomerdoge се готви да направи гражданска война в P2E пространството

Предварителната продажба на Pomerdoge съумя да притегли голямо внимание. Това е по този начин, тъй като за разлика от Шиба Ину и Dogecoin, Pomerdoge започва с неповторима полза.

Като част от екосистемата за игри, Pomerdoge сътвори Pomerdoge , където геймърите ще могат да купуват, продават и разменят скъпи предмети, които събират в границите на играта. Освен това планът ще пусне лимитирана сбирка от 7,777 NFT, която ще бъде налична единствено за притежателите на $POMD – потребната криптовалута на екосистемата Pomerdoge.

Новата меме монета е на път да революционизира пространството на play-to-earn играта (P2E). С над 3 милиарда души, които понастоящем влагат в онлайн игри, Pomerdoge чака непрестанен приток на консуматори, който ще подтиква цената на POMD токена.

Освен това P2E пространството се разраства със забележителни темпове, което дава на Pomerdoge бърза опция за напредък. Именно поради това много вложители считат, че си заслужава да се причислят в този момент единствено за $0.007, преди цената да скочи.

За повече информация по отношение на предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) посетете линковете по-долу:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР