Пространствена криза в училищна сграда в Манхатън, предизвикана от масивен

...
Пространствена криза в училищна сграда в Манхатън, предизвикана от масивен
Коментари Харесай

Приливът на деца мигранти в училище в Ню Йорк може да изтласка частното училище със специални нужди от споделената сграда

Пространствена рецесия в учебна постройка в Манхатън, провокирана от солиден приток на деца мигранти, евентуално ще принуди частно учебно заведение със специфични потребности да излезе от своя дом – и в несъответстващ 127-годишен уебсайт.

West Prep Academy, учебно заведение със 170 ученика в Уест Сайд, обслужващо най-вече деца с увреждания и специфични потребности, е затрупано от скок в записването в PS 145, което споделя същата учебна постройка на 105-та улица – водено значително от скорошното вълна от деца мигранти залива учебната система.

„ Намираме се в миг, в който в този момент родителите не се усещат чути “, сподели един родител от академията пред The ​​Post. „ Виждам, че всички тези родители показват същинска угриженост за какво това няма да работи за децата им.

„ Не сме съгласни с тази смяна, тъй като ние в действителност, като учители, родители и покровители, преглеждаме действителното влияние върху образованието и развиването на децата във връзка с тази смяна. “

Дилемата на West Prep, обявена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР