“Простотата е най-сложното нещо днес, Рамана Пемараджу Живеем в свят

...
“Простотата е най-сложното нещо днес, Рамана Пемараджу Живеем в свят
Коментари Харесай

Защо животът ви изглежда сложен? Ето 5 причини!

“Простотата е най-сложното нещо през днешния ден ”, Рамана Пемараджу

Живеем в свят на непрекъснати промени, над които не всеки път имаме надзор и силата да променим. Ако животът ви наподобява прекомерно комплициран, помислете върху тези 5 аргументи, които може сами да измененията и да си го улесните.
Няколко индикации, че е пристигнало време да забавим ТЕМПОТО на живот
В по този начин забързаното и динамично всекидневие ние все по-рядко имаме време единствено за себе си и неглижираме сигналите, които тялото ни изпраща....
Прочети повече
ФОКУСИРАТЕ съдебна експертиза ВЪРХУ СЛОЖНОСТТА В ЖИВОТА.
Ако можехте да попитате Конфуций дали животът е комплициран, щяхте да получите следния отговор “Животът е елементарен, ние държим да го създадем комплициран ”.
Потъваме в море от информация, постоянно се объркваме и всичко ни наподобява толкоз мъчно. Склонни сме да виждаме сложността на нещата и да се фокусираме в объркващите 10% вместо да забележим лесните 90% от решението на всеки проблем. Когато сте в сложна обстановка и се чувствате комплицирани, пробвайте да се концентрирате върху елементарни решения и тактики. Запитайте се: Ако методът ми е елементарен и пряк, какъв ще бъде резултатът? Повече комплициране или може би решение? Сигурно към този момент сте си дали отговор на въпроса.

НЕПРЕСТАННО съдебна експертиза ТРЕВОЖИТЕ.
Хората сме прочувствени същества. Когато сме уплашени, ядосани, гневни или нещастни, нашите мисли и страсти оказват въздействие върху държанието и реакциите ни. Ако непрекъснато се тревожите за проблемите и за бъдещето, това ще отнеме цялата ви сила и ще докара до физически и прочувствен стрес. Колкото повече се безпокоите, толкоз по-сложен ви наподобява животът.
Има доста способи да успокоите съзнанието си и леко да забавите темпото Опитайте нещо от следните действия:
- дишайте
- медитирайте
- правете физически извършения
- практикувайте йога
- слушайте музика
- говорете си с другари.

ИСКАТЕ ДА КОНТРОЛИРАТЕ ВСИЧКО В ЖИВОТА.
Живеем в комплициран свят, в който е мъчно да се откри отговор на всяко предизвикателство. Всички се опасяваме от нещо. Стремежът да направляваме живота си е опит да заровим страховете си.

Ако се пробвате постоянно да контролирате всичко, това е симптом, че живеете в боязън. Освободете се от страховете си и се научете да приемате, че има доста фактори, които са отвън вашия надзор. Може да навигирате живота си, само че не и да го контролирате.
“В живота 10% е какво ни се случва и 90% - по какъв начин реагираме на него ”, Чарлз Суиндол.      

ЩАСТИЕТО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ЗАВИСИ ОТ ЩАСТИЕТО НА ДРУГИТЕ.
Животът ви постоянно ще е комплициран и сложен, в случай че щастието ви зависи от други хора. Щастието не идва от другите, идва от вас.
Ако разчитате на различен за него, в никакъв случай няма да го постигнете. Искате ли да живеете живот, в който цените себе, вярвате в себе си или желаете да зависите от другите? 
Учени сътвориха тест за оценка на миналия живот
Изследователи от университета в Цюрих сътвориха първия тест, който разрешава на човек да дефинира количествено какъв брой пълноценно е изжив...
Прочети повече
ХРАНИТЕ съдебна експертиза ОТ ДРАМИТЕ В ЖИВОТА.
Ако се храните от драмите на хората, вие вършиме живота си доста по-сложен в сравнение с е. Драмата и токсичните хора в живота ви са рецепта за прочувствено безсилие и комплициран живот.
Има избран вид хора, които живеят посредством драми и произшествия. Те избират да отговорят на провокациите в живота по непроизводителен метод. Стойте надалеч от тях.  

“Ако приемате живота в неговата целокупност, той не е комплициран, комплицирано е, в случай че не го приемате ” Марти Рубин

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР