просто вложете малко работа, работа, работа, работа, работа, работа. Певицата

...
просто вложете малко работа, работа, работа, работа, работа, работа. Певицата
Коментари Харесай

Риана изнася първия си пълен концерт от 8 години на предсватбеното събитие на семейството на милиардерите Амбани в Индия

просто вложете малко работа, работа, работа, работа, работа, работа.

Певицата на " Umbrella " изнесе първия си цялостен концерт от съвсем десетилетие на частно предсватбено празненство за фамилията на най-богатия човек в Азия Мукеш Амбани.

„ Шоуто беше най-хубавото “, сподели тя на почитателите след представлението на 1 март. „ Не съм правил същинско шоу от осем години. “

Риана, облечена в искряща транспарантна зелена рокля и пластове богато украсени колиета, извърши цялостен комплект, в това число „ Bitch Better Have My Money, “ „ Diamonds “ и „ All of the Lights “ на голяма сцена дружно с екип от танцьори в Гуджарат, Индия.

Тридневното екстравагантно събитие – ще приветства посетители, в това число,, и огромни боливудски звезди, съгласно до Ройтерс—отпразнува брака на най-малкия наследник на милиардера Анант Амбани и бизнесдамата Радхика Мърчант, щерка на фармацевтичния изпълнителен шеф и милиардер Вирен Мърчант. Официалните сватбени тържества на двойката ще се проведат през лятото.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР