Просто вдигнете палец, за да запалите фойерверките – или реакция“

...
Просто вдигнете палец, за да запалите фойерверките – или реакция“
Коментари Харесай

Ако използвате Telegram под iOS 17 вече имате достъп до реакции при видео-заснемане. Вижте какво представляват

Просто вдигнете палец, с цел да запалите фойерверките – или „ реакция “ за празненство режим. Telegram получи поддръжка на една от функционалностите в iOS 17 — реакции в режим на видеозапис. Тази технология разпознава жестовете, показани от потребителя, и задейства анимиран резултат. В Telegram това може да се види при запис на видео-съобщения.

Как се задействат специфичните резултати във видеозаписа?

По време на видеозапис можете да задействате специфичните резултати със следните жестове:

Палец нагоре с една или две ръце; Палец надолу с една или две ръце; Знак за мир (вдигнат показалец и междинен пръст); ‘Реакции’ с една или две ръце; Сърце с две ръце.

Как да я активирате и какви проблеми се срещат?

Системата не работи съвършено, тъй че от време на време жестовете може да не бъдат разпознати. По време на тестването имаше изключително доста проблеми с жеста “палец надолу “. Ако нищо не работи, проверете настройките на резултатите. За да извършите това, започнете да записвате видео-съобщение, дръпнете щората „ Пункт за ръководство “ надолу и се уверете, че плочката „ Реакции “ е дейна.

Във версията за Android сходна функционалност евентуално няма да се появи, до момента в който не стане налична в самата система.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР