Просто мисля, че съм дал всичко, което мога да дам

...
Просто мисля, че съм дал всичко, което мога да дам
Коментари Харесай

Куентин Тарантино казва „сбогом“ на Холивуд

Просто мисля, че съм дал всичко, което мога да дам на филмите, сподели Тарантино

Режисьорът на " Имало едно време в Холивуд " Куентин Тарантино е подготвен да си тръгне.

Той съобщи, че идващият му филм ще бъде финален, оповестява „ Дейли мейл “, представен от. 59-годишният режисьор на " Криминале " ще снима 11-и и финален пълнометражен филм, преди да захвърли режисьорската си палка.

„ Правя това от дълго време; върша го от 30 години ", сподели той в изявление за Крис Уолъс от Си Ен Ен. " И е време шоуто да завърши “.

Роденият в Тенеси режисьор към този момент е режисирал 10 кино лентата, получили утвърждението на рецензията.

" Не желая да се трансформира в дъртак, който не е в час, когато става въпрос за настоящите филми, които излизат сега “, изясни той.

Въпреки че знае, че идващият му филм ще бъде финален, режисьорът на " Да разлаем кучетата " съобщи, че към момента не знае какъв ще бъде сюжетът на този филм.

По-рано Тарантино приказва в изявление за това какво би могъл да прави след пенсионирането си.

„ Виждам се по какъв начин пиша книги и стартирам да върша спектакъл, тъй че към момента ще бъда изобретателен “, сподели той. " Просто мисля, че съм дал всичко, което мога да дам на филмите “.

По-рано този месец режисьорът на " Джаки Браун " издаде втората си книга за филмите в ерата на Новия Холивуд. Преди това той издаде романизация на кино лентата " Имало едно време в Холивуд ".

Куентин ще има и повече време, което да прекарва със фамилията си. Режисьорът на " Омразната осморка " се ожени за 38-годишната израелска певица Даниела Пик през 2018 година. Двамата имат две деца, едното родено през 2020 година, а другото - през миналото лято.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР