Просто Киро ошашави мисирките с обясненията си за акцията от

...
Просто Киро ошашави мисирките с обясненията си за акцията от
Коментари Харесай

Вижте протокола от разпита на Кирил Петков за ареста на Борисов

Просто Киро ошашави мисирките с обясненията си за акцията от предишния четвъртък, при която копоите на Бойко Рашков влязоха в къщата на Бойко Борисов в Банкя. Влязоха, с цел да го трансфорат в страдалец. Днес Борисов е повече от свободен.

Обясненията на Кирил Петков обаче минаха всевъзможни граници и потвърдиха, че няма такава страна, в която този юноша е министър-председател.

Източници на АФЕРА. БГ в ГДНП обявиха, че са потресени от парадокса, в който са сложени. Срамуват се, че ги мислят за простаци, че Бойко Рашков се изживява като съдник и нещо значимо – оправдал е противозаконната приложимост на Министерство на вътрешните работи в неуспеха на акцията против Борисов, Горанов и Арнаудова, с „ приключване на информация “.

След като се твърди, че има „ теч “ на информация, дано най-малко има за какво, поради това ето и неуместните показания на Кирил Петков, по които Бойко Борисов бе арестуван:





„ Правим това и с цел да се противопоставим на неприемливия напън, който се ползва по отношение на проверяващите служители на реда от политическото управление на Министерство на вътрешните работи, а към този момент и от секретарката на Кирил Петков – Лена Бориславова, която диктува прессъобщения, от които след това се срамим ние. От три дни цялата юридическа общественост у нас ни се подиграва, че седим в кабинета на министър-председателя, с цел да даваме доклад за следствията против неговия предходник. “

След тези трудове, всеки коментар е непотребен.

Единственото нещо, което Просто Киро може да направи, е бързо да си тръгне. Заедно с Рашков.

Противното ще значи, че няма такава страна.

Калин Спасов, АФЕРА.БГ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР