Просто ей така, Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк

...
Просто ей така, Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк
Коментари Харесай

Какво се случва в първите два епизода на Просто ей така ...

Просто ей по този начин, Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк се завръщат в Манхатън и живеят доста друг живот, от този, който всички помним преди 10 години. Дългоочакваното продължение стартира нощес с първите два епизода по HBO Go.

Последният път, когато феновете видяха другарската група, беше във кино лентата от 2010 година „ Сексът и градът 2 ”, където Кари, Шарлот, Миранда и Саманта посетиха Абу Даби. Кари беше омъжена за Тузаря, а Миранда напусна работата си в адвокатската адвокатска фирма. Шарлот се бореше с майчинството, тревожейки се за брачна половинка си Хари Голдънблат и по-младата, красива бавачка.

Шоуто стартира с дамите, които се срещат на обяд и споделят какъв брой вълнуващо е да се върнат в обичания си Ню Йорк, откакто са били в изолираност заради пандемията на ковид.

Бившата колумнистка за секс и връзки в този момент е водеща на секс подкаст, който води с друга водеща - Че Диаз (Сара Рамирес), която разказва себе си като „ странна, небинарна, мексикано-ирландска дива, представляваща всички останали отвън тези два пола. " Макар че Кари може би е била реформаторски глас за женската половост през 90-те години, феновете бързо виждат какъв брой неловко се усеща тя в актуалното общество, когато би трябвало да приказва обществено.

В допълнение към половото си проучване и изменящата се работна среда, манхатанката, която обича обувките, към момента се облича извънредно стилно, показвайки по-зряла страна на брачния живот с Тузаря, преди шокиращата му гибел в края на първия епизод. Във втория епизод виждаме по какъв начин Кари се пробва да се държи, до момента в който възнамерява погребението на брачна половинка си, захласната от детайлите и открива, че не може нито да спи, нито да плаче.



Миранда Хобс

Безстрашната адвокатка има може би най-голямата промяна в новитеепизоди. Тя към момента е омъжена за Стив Брейди, който е изправен пред загуба на слуха и се оправя със половите подвизи на техния 17-годишен наследник, Брейди. Професионалният живот на Миранда обаче и напъните ѝ за обществена правдивост са в главния фокус. Тя е напуснала корпоративното право след 30 години и се връща в университета, с цел да получи магистърска степен по човешки права, която да съчетае с нейната степен по право и да стане „ бранител на дамите, които се нуждаят от подобен “.

Има подмятания, че Миранда се бори с алкохолна взаимозависимост. Вижда се по какъв начин влиза сама в бар преди 11 часа и се пробва да поръча. След това на погребението тя кара бармана да я обслужи преди останалите посетители, изпивайки чист бърбън преди да каже няколко думи в чест на Тузаря.



Шарлот Йорк

Любителката на изкуството има евентуално по-предвидимата история. Тя е фокусирана върху двете си дъщери, Лили и Роуз, които не могат и да бъдат по-противоположни. Лили е опитна пианистка, която е щастлива да задоволи женствените фешън прищявки на майка си, до момента в който Роуз е скейтборд мъжкарана, която ненавижда роклите, за смут на майка си.

Въпреки че огромна част от тази итерация на поредицата се концентрира върху остаряването на дамите, Шарлот наподобява най-отдалечена, боядисвайки косата си кестенява и карайки Миранда да се върне към аления цвят. Тя също по този начин се пробва да се оправи със загубата на Тузаря, като постоянно избухва в сълзи до точката, в която Кари избира да я няма.



Саманта Джоунс

Отсъствието на Саманта се загатва още в първите минути на премиерния епизод. Разкрива се, че пиарката се е преместила в Лондон и към този момент не беседва с трите си най-близки приятелки. По-късно Кари разисква враждата сред дамите – наложило ѝ се е да уволни Саманта като неин ПР заради изменящата се книжна промишленост. От този миг нататък Кари споделя, че Саманта е спряла да дава отговор на позвъняванията и известията ѝ.

Още от ИНТЕРЕСНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР