Просто е невероятно как звездите влияят на някои представители на

...
Просто е невероятно как звездите влияят на някои представители на
Коментари Харесай

Това са четирите Невероятно могъщи зодиакални знаци!

 Просто е необикновено по какъв начин звездите въздействат на някои представители на човечеството. Много хора удивляват със своето съвършенство и магическо предимство над другите. Вселената несъмнено се е постарала над тези представители на зодиака, като ги е надарила с неограничена мощ, която се демонстрира в невероятните им качества във всичко.

Скорпион

С невероятната си нерешителност и способността си да основава неповторими отбранителни тактики, Скорпионът се отличава от всички останали хора. Дори в най-ранна детска възраст Скорпионите са в положение да се защитят от пагубните въздействия на хора и изобщо на целия свят. Много рядко те нападат първи, по-често употребяват тактиката на изчакване – търпеливо чакат врагът да отслаби своята зоркост и по-късно ослепително нападат и си отмъщават безжалостно.

Способността да почувстват дебнеща ги тягост, избавя освен Скорпионите, само че и околните им хора, тъй че този зодиакален знак се усеща доста по-могъщ от своите близки и другари.

Лъв

Силата на характера, силата на духа и естествената им мощ, карат враговете на Лъвовете да се предадат, без даже да влизат в безполезна борба с тях. Представителите на този Зодиакален знак могат да доведат до огромни победи всички близки до тях хора, само че в никакъв случай няма да разрешат някой да ги управлява.

Лъвовете са велики завоеватели, водачи и спасители на по-слабите зодиакални знаци. Тези, които нямат нито специфични гении, нито голяма мощ, могат решително и самоуверено да вървят през живота си зад необятните гърбове на могъщите Лъвове. Никога не се опитвайте да свалите тези определени от Вселената хора от техния престол, те ще унищожат вашия нежен свят за минути, защитавайки личната си цялост.

Дева

Свръхчувствителност във всяка област и самонадеяност са отличителните характерности на Девите. Представителите на знака Дева усещат лъжите и подлостта на съперниците си и при най-малката осцилация на гласа им. Най-малките съмнения в рискови обстановки карат Девите да почувстват пагубния резултат от всевъзможни инициативи и да заобиколят всички компликации.

Изострената сензитивност на Девите им пречи единствено в персоналните връзки, по тази причина избраниците им би трябвало да бъдат доста тактични и деликатни хора, с цел да не увредят душeвността на тези представители на зодиака. В други области на живота Девите са незаменими при отработката на методите за офанзива на врагове или непредвидени проблеми.

Близнаци

Той оцеля, завоюва и реализира задачата си – всичко това се отнася за Близнаци. Копнежът към непознатото и знанията на цивилизациите разсънват даже вълшебни и екстрасензорни качества в доста Близнаци. Няма просвета или познания, които да не са обект на любознателния и целенасочен Близнак. Този представител на зодиака е в положение да мисли отвън рамките на забележимото и непостижимото, при това  с малко старания

Близнакът може да доближи висока централизация на мисли и да материализира желанията от Вселената в елементарния земен свят. Близнаците рядко употребяват качествата си за военни цели, само че постоянно имат манията да изкореняват злото и живеят в обителта на положителното и разбирането. Само ограничението на свободата и персоналното пространство на Близнаци може фрапантно да понижи тяхната мощ и суперспособности.

източник hronos

Формулата на силата: Аз мога всичко!

 

Практическо управление, което открива пътя към света на триумфа. Това е в действителност потвърдена процедура, която при предпочитание и старание работи и оказва помощ да постигнете това, което желаете АЗ МОГА ВСИЧКО!…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР