Проституцията в България е забранена, но това не означава, че

...
Проституцията в България е забранена, но това не означава, че
Коментари Харесай

Тротоарни дами налазиха родната полиция

Проституцията в България е неразрешена, само че това не значи, че жриците на любовта са табу. Любителите на платената обич постоянно знаят къде да открият девойки, с които да задоволят нагона си.

От своя страна пък магистралките самоуверено се оферират, в желанието си да намерят нови клиенти. Явно обаче тираджиите посочени за най-честите клиенти на проститутките са свършили, тъй като в онлайн пространството се завъртя фотография, на която магистралките са налазили не какъв да е, а родната полиция, написа "Блиц ".

Фотосът демонстрира спряна полицейска кола и една тъмнокожа кака, която се е подпряла на стъклото.



На две крачки от нея пък има още една труженичка, която очевидно се е поуморила да стои права, тъй като е приседнала на един камък. Не е ясно в коя част на България е снимана фотографията, само че надписът на български "Полиция " разбулва всевъзможни хипотези, че фотосът може да е сниман в чужбина.

Според мненията става въпрос за Долни Богров. Веднага под фотографията се заредиха лайкове и мнения.

Някой от потребителите подхождат шеговито към фотографията, като считат, че дамите са объркали пътя, "Може пък да пита Чирпан накъде е? ", написа консуматор.

Други коментиращи пък пазят на радикално друга доктрина. Може да са спрели, с цел да им сформират акт/ да ги изгонят.

"Безумно е по какъв начин от една фотография някои хора вършат заключения и наскърбяват хората за това... ", написа потребителка ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР