Прости хора, нямат идея, какво правят, нито защо e вежно

...
Прости хора, нямат идея, какво правят, нито защо e вежно
Коментари Харесай

Илиян Василев за служебния кабинет: Тези ”идиоти” спрели процедурата по членството ни в ОИСР

Прости хора, нямат концепция, какво вършат, нито за какво e вежно да влезем в Организацията за икономическо сътрудничество и раз, нито какъв брой мъчно беше да стигнем до тук и че сходен сигнал може да ни лиши от късмет, който не се дава всяка година.

Кампаниите по приемането на членове са през няколко години, тъй като организацията не търси повсеместност и с цел да влезе един член от Източна Европа, би трябвало да се балансират комплицирани геополитrчeски схеми и да има присъединяване от Латинска Америка и от другите континенти.

Първите членове от Източна Европа бяха признати преди 27 години и оттогава ние все чакаме на опашката. Единственото действително изпитание направи държавно управление на ОДС и Сашо Божков, който знаеше от какво значение е това. След това Национална движение „Симеон Втори", Станишев, Борисов и в този момент служебни бягат от тематиката, като демон от тамян.

Проблемът им че е има стандарти за обществено и корпоративно ръководство, които просто не разрешат на настоящите режими на корупция да виреят. Най-голямата изгода е, че доверието на вложителите скача и задграничните вложения могат да основат конкурения на локалните корумпета, спредовете по лихвените проценти ще паднат, защото риска на страната пада.

И още доста елементи, които накараха тези " идиоти " да спрат в първия ден процедурата. Защото знаят, че това ни легитимира като Запад, призрачен сън за русофилската кофорта на Румен Радев. България за българската мафия. То това се иго от най-перфидния вид.

Илиян Василев, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР