Простатната жлеза е важен орган в мъжкия организъм, но и

...
Простатната жлеза е важен орган в мъжкия организъм, но и
Коментари Харесай

Д-р Боцевски предупреждава: Доброкачествена простатна хиперплазия или рак застрашават простатната жлеза

Простатната жлеза е значим орган в мъжкия организъм, само че и постоянно бива изумена от заболявания. Статистиката сочи, че доброкачествено нарастване или рак са двете болести, които медицината смята за камшик за актуалния мъж.

Тъй като популацията застарява, само че представителите на мощния пол са обществено и стопански дейни много по-дълго време, уролозите са едни от най-търсените експерти.

Д-р Александър Боцевски от “Хил клиник” разкрива истината за заболяванията, които засягат простатата:
С напредването на възрастта простатната жлеза при мъжа става неговото едва място. Обикновено пациентите ни са наранени от два вида болести - доброкачествено разгръщане или недоброкачествен развой.

В “Хил клиник” имаме дълготраен опит в преодоляването и на двете положения.

Важно е въпреки всичко да се означи, че колкото по-рано се обърнете към експерт, толкоз по-успешно ще е лекуването. Дългогодишният ми опит демонстрира, че мъжете отсрочват да се извърнат към доктор, даже да имат съществени признаци. Главно ги тормози прегледът, само че той трае към минута и е значима част от диагностиката.

Счита се, че 50-70% от мъжете над 50 години са наранени от така наречен доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ). Въпреки че се развива постепенно, този развой основава ежедневни проблеми на болния: по-често уриниране, потребност от многократни ставания през нощта, слаба и накъсана бликам, чувство, че пикочният мехур не е изцяло изпразнен.

Какво е най-модерното и модерно решение на казуса, четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР