Прословутото шоу на Николаос Цитиридис е на последни издихания, тъй

...
Прословутото шоу на Николаос Цитиридис е на последни издихания, тъй
Коментари Харесай

Шоуто на Цитиридис пред фалит

Прословутото шоу на Николаос Цитиридис е на последни издихания, защото бюджетът му е повече от непретенциозен и стеснен. Не е известно каква е заплатата на младия водещ, само че съдейки по това, че нямат финансови благоприятни условия за каквито и да е потребности свързани с предаването, приказва единствено едно.

Източници на HotNews разкриха, че в профилирани групи за набиране на статисти, непрекъснато се въртят разгласи от шоуто на бТВ, само че предложенията обещавали единствено да те дават по малкия екран, без да има каквото и да е възнаграждение.

От началото на този месец, Цитиридис още веднъж е на екран, като от медията обещаваха, че завръщането след едномесечен отпуск ще бъде повече от завладяващо. За момента обаче няма кой знае какви впечатляващи моменти. Твърде евентуално е да се окажат правилни слуховете, че на гологлавия грък скоро ще му се наложи да си търси ново поле за изява. Именно заради тази причина предаването върви безусловно с последни сили. Поради липса на средства тези дни стана ясно, че е напуснала от шоуто и вокалистката Цвети Веселинова. На нейно място се загнезди Прея, само че в средите потриват ръце, че нищо чудно да е на непретенциозен хонорар.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР