Прословутият с невъздържаното си поведение се радва, че вече е

...
Прословутият с невъздържаното си поведение се радва, че вече е
Коментари Харесай

Диего Коща за Суарес: Събрахме се един хапещ и един, който се рита и бие

Прословутият с невъздържаното си държание се радва, че към този момент е съотборник с в. Днес единият размени другия при триумфа с 6:1 над в мач от Ла Лига. Двамата общо осъществиха три попадения и направиха две асистенции. Хората чакат с неспокойствие да ги видят двамата в страховито дуо.

“Много съм благополучен, че Суарес е тук. Сега към този момент ще имаме един, който хапе, и един, който се рита и бие”, съобщи шеговито Коща в изявление за Movistar.

“Късметлии сме, че Луис е в нашия тим. Наистина не разбирам по какъв начин го остави да си тръгне. Той ще ни помогне както с доста голове, по този начин и с войнския си дух и предпочитание да печели титли. Да се надяваме, че ще зарадваме феновете”, продължи Коща.

Има обаче информации, че бразилецът с испански паспорт може и да напусне “Уанда Метрополитано”. “Бях явен в диалога си с клуба - изясни Коща. - Чух, че желаят да ме продават. Оставил съм на управлението да реши бъдещето ми. Не съм се борил до момента, с цел да бъда в тежест на някого тук. Говорих и с треньора. Ако остана в Атлетико, ще се боря за мястото си в състава - стига и да не съм контузен. Но в случай че желаят от мен да си вървя, то съм подготвен да го сторя. Ла Лига 3 кръг, неделя 27 септември  Атлетико Мадрид 6:1краен резулат  Гранада
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР