Прословутият френски престъпник Редуан Фаид, който се издирва след зрелищното

...
Прословутият френски престъпник Редуан Фаид, който се издирва след зрелищното
Коментари Харесай

Бандит зарязал пластичен експлозив под мол в Париж

Прословутият френски нарушител Редуан Фаид, който се търси след зрелищното му бягство от пандиза при започване на месеца, е бил засечен в покрайнините на Париж в кола, в чийто багажник след това били открити експлозиви, съобщи Българска телеграфна агенция.

Фаид бил разпознат като единият от двамата мъже в кола, която избегнала пътна инспекция към 16,30 ч. през вчерашния ден покрай бензиностанция, заяви организация Франс прес, като се базира на полицейски източници.

Жандармеристите почнали гонене, в което се присъединил и полицейски екип. Колата влезнала в подземния паркинг на търговски център в Сарсей, северно от Париж, където двамата мъже я изоставили и избягали.

В багажника са открити шест пакета с еластичен експлозив, както и „ разнообразни регистрационни табели “. Молът през днешния ден е евакуиран, почнала е интервенция по неутрализиране на експлозивите.

„ Все още не знаем от кое място са взети експлозивите “, съобщи представител на прокуратурата.

На 1 юли 46-годишният рецидивист Фаид избяга с хеликоптер от затвор край Париж, пет години след първото си зрелищно бягство от френски затвор. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР