Прословутата победа със 7:1, която националният отбор на Германия постигна

...
Прословутата победа със 7:1, която националният отбор на Германия постигна
Коментари Харесай

Льов: На следващия ден вече бяхме забравили победата със 7:1

Прословутата победа със 7:1, която националният тим на Германия реализира против Бразилия на Световното състезание през 2014 година, няма да бъде фактор, когато двата тима излязат един против различен във вторник в Берлин в другарски мач. Това увери селекционерът на Бундестима Йоахим Льов.

“Този триумф не играе никаква роля. Още на идващия ден, повече или по-малко, бяхме не запомнили този мач и мислехме за финала. Тя имаше по-голям отзив в самата Бразилия, в сравнение с в Германия ", сподели Йоги на конференцията преди мача.

" Бразилия към този момент е изцяло различен тим, само че те доста наподобяват на Испания ", добави Льов.

В петък Германия приключи наедно 1:1 с Испания в Дюселдорф.

" Бразилия е един от водещите тимове в света и ние желаеме да се пробваме против тях ", пък сподели бранителят Жером Боатенг.

Льов ще направи редица промени в състава на Германия за мача с Бразилия, като на вратата Бернд Лено и Кевин Трап ще си разделят по едно полувреме, до момента в който измежду титулярите ще стартират Марвин Платенхарт на левия бек, както и дуото от Манчестър Сити Илкай Гюндоган и Льорой Сане.

22 - @DFB_Team_EN are unbeaten in 22 games (W16 D6); their second longest unbeaten run ever (23 games between October 1978 and December 1980). Invincible. #GERESP pic.twitter.com/pCJLHScdTl
— OptaFranz (@OptaFranz) March 23, 2018
Германия се намира в серия от 22 мача без проваляне, а в случай че не загуби и от Бразилия, ще изравни най-хубавото си достижение за всички времена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР