Прословут крадец, който се влюбва и иска да започне на

...
Прословут крадец, който се влюбва и иска да започне на
Коментари Харесай

Бокс офис по време на пандемия

Прословут апаш, който се влюбва и желае да стартира на чисто - подобен е героят на Лиъм Нийсън във кино лентата " Честен апаш " (Honest Thief).
 Honest Thief, Лиъм Нийсън и първи филмов откъс на кино лентата
Когато Лиъм Нийсън обира банки

Трейлър на Honest Thief

И нищо, че сюжетът не е нещо, което не сме гледали, той несъмнено печели благосклонности. Не се и изненадваме, тъй като Нийсън ги умее тези неща. За това приказва и фактът, че филмът оглави бокс офиса в Съединени американски щати.

3 700 000 $ завоюва филмът на Open Road Films в Северна Америка в дебютния си уикенд в Съединени американски щати. Да, знаем, че това са смешни пари на фона на приходите от кината преди една година да вземем за пример, само че пандемията има пръст в това.

на Окт 16, 2020 в 10:57 PDT

" Честен апаш " измести от челната позиция комедията с Робърт де Ниро " Войната с дядо ", която завоюва 2 500 000 $ тази седмица, а приходите в Съединени американски щати за 10 дни стигнаха надвишиха 7 милиона $.
 The War With Grandpa, Робърт де Ниро и филмов откъс на комедията
Робърт де Ниро ще води война с внучето си

The War With Grandpa се обрисува много занимателен

" Тенет " на Кристофър Нолан е на трета позиция в боксофиса с един милион и шестстотин хиляди $ тази седмица. Продукцията с Джон Дейвид Уошингтън и Робърт Патисън в основните функции регистрира общи доходи от 50,6 милиона $ в Съединени американски щати, откогато е на екран.
 Tenet, Кристофър Нолан и какви проблеми има с разпространяването на кино лентата в Китай
Нови проблеми пред Tenet

Поредна последица от пандемията

На всички е часно, че " Честен апаш " излиза в един сериозен за киното миг. Заради пандемията от ковид и затворените или работещи с понижен потенциал кина, холивудските компании отхвърлят да пуснат огромните си заглавия, с цел да не изгубят пари, написа Variety.
 Коронавирусът и по какъв начин се отразява на бокс офиса в Китай и Италия
Когато бокс офисът отиде на кино

Загубите, които коронавирусът предизвиква на киноиндустрията

Още повече, че кината в огромните градове като Ню Йорк и Лос Анджелис, които осъществят огромна част от продажбите на билети за даден филм, не са отворени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР