Proscenic P10 премахва бързо от пода малки и големи частици,

...
Коментари Харесай

Proscenic P10 – безжична прахосмукачка с 4 режима


Proscenic P10 отстранява бързо от пода дребни и огромни частици, прахуляк и косми

Ако не желаете да се оплитате в кабели, когато почиствате подовете в дома, решението е безжична прахосмукачка. Да, ще би трябвало да я зареждате, както смарт телефона си, да вземем за пример, само че удобството си коства това изпитание.

Достъпно решение за бързо и елементарно разчистване на дома е безжичната прахосмукачка, която се предлага в този момент на извънредно атрактивна цена от $90 (с ваучър за отстъпка GKB22SS3) в световния онлайн магазин Geekbuying. Вече ви представихме два други продукта от този бранд – сходно на тях, P10 предлага доста улеснения и успеваемост на цена, която е по джоба на всеки консуматор.

Proscenic P10 е компактна и лека прахосмукачка, може да стои комфортно на стената

Смело може да се каже, че Proscenic P10 промени играта в уредите за разчистване на дома. Този модел отстранява бързо и дейно прахуляк, нечистотия, частици и косми от домашни любимци. Ключовите преимущества на P10 са неналичието на кабели, огромната всмукателна мощ, съществуването на 4 работни режима, лесното обслужване и издръжливата сменяема батерия.

Въпреки че е компактна и лека, в действителност е много производителна прахосмукачка – тя има всмукателна мощ 22 000 PA, а литиево-йонната батерия с потенциал 2200 мАч обезпечава разчистване в продължение на 45 минути.

Главата на Proscenic P10 има вградени LED светлини за по-голяма видимост при разчистване

Можете да употребявате P10 в четири режима на работа, които се ръководят посредством комфортен LED сензорен екран: 6500 PA за прахуляк и косми, 10500 PA за дребни частици, 14500 PA за трохи и 20 000 PA за огромни частици. При разчистване в оптималния режим, батерията ще издържи към 25 минути, което не е по никакъв начин малко.

Самата батерия може да се извади и зареди независимо, в случай че предпочитате този метод, вместо да слагате цялата прахосмукачка до контакта. Пълното зареждате лишава от 4 до 6 часа. Фактът, че батерията е сменяема, дава спомагателна еластичност – в случай че имате аварийна батерия, може да удвоите времето за разчистване.

Proscenic P10 включва голям брой плъгини за разнообразни цели

Proscenic P10 идва в комплект с доста плъгини за потребление в разнообразни обстановки. Мини моторизираната четка, да вземем за пример, е идеална за унищожаване на прахуляк и дребни частици, а дългият накрайник за цепнатини отстранява праха от ъглите и тесните места. Има и кръгла четка, която отстранява косми и прахуляк от пердета, лавици за книги и дивани.

Ролковата четка е флагманът измежду всички аксесоари на. Тя има зиг-загообразен дизайн за висока успеваемост и попречване на заплитането на косми. Поставена на удължителя на прахосмукачката, тази четка ще ви реши казуса с ежедневното разчистване на пода в жилището, вместо да употребявате метла и кофичка за отпадък.

Обслужването на Proscenic P10 е оптимално улеснено

Що се отнася до обслужването на P10, то е оптимално улеснено. Когато контейнерът за прахуляк се изпълни, просто натиснете бутона за освобождение, дъното се отваря и изпразвате боклука в кошчето. HEPA филтърът и колекторът за прахуляк могат да се мият и е целесъобразно да го вършиме постоянно.

И по този начин, да обобщим. Proscenic P10 предлага безжично улеснение, има висока продуктивност, няколко режима на работа, издръжлива батерия и голям брой плъгини за разнообразни сюжети на потребление, обслужва се извънредно елементарно. И всичко това на налична цена.

С гъвкавия си дизайн Proscenic P10 почиства елементарно на всички места

Можете да купите безжичната прахосмукачка тук: – за $90 с ваучър за отстъпка GKB22SS3 в световния онлайн магазин Geekbuying. При заплащане през PayPal получавате още $3 отстъпка и крайната цена става $87 . Доставката е безвъзмездна, от европейски склад, в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР