Просълзявам се от обясненията на Тошко Йорданов. Много добре познавате

...
Просълзявам се от обясненията на Тошко Йорданов. Много добре познавате
Коментари Харесай

Емануил Йорданов: В Има такъв народ изведнъж са станали дом за нежни души

" Просълзявам се от обясненията на Тошко Йорданов. Много добре познавате " Шоуто на Слави ", което е в основата на тази партия. За 20 година те не оставиха омаскарен нито един известен българин и внезапно са станали дом за нежни души, и който се появи като някакъв претендент, в случай че чуе една дума срещу себе си, към този момент е отвън релси " - това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV някогашният министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

По думите му утринното изявление на претендента за вътрешен министър Петър Илиев е било потресаващо - " държанието му, методът на диалект, проявата на експанзия към ваш сътрудник , който постоянно е бил правилен към събеседниците си и не заслужава сходно отношение ".

Ако претендентът се е засегнал от изявления за него, би следвало да отговори на тези, които са създатели на изявленията, добави Йорданов.

Според него образованието на Илиев е уместно за поста на министър на вътрешните работи, само че акцентира:

" В европейските страни една огромна част от министрите на вътрешните работи са адвокати и това е елементарно обяснимо, тъй като в проблематиката, която поражда в Министерство на вътрешните работи, човек би трябвало да е напълно наясно със законите, с цел да може да реагира съответно. Не е хубаво да разчита само на чиновниците. Образованието е уместно, макар че не съм чувал сътрудника да се е занимавал с наказателно право, което малко разклаща нещата в тази тенденция ".

По отношение на владеенето на непознати езици Йорданов зави, че човек би трябвало да може първо да каже нещо на български, а оттова нататък има и преводачи:

" Ако не можеш да кажеш нищо на български и 20 езика да знаеш, резултатът е никакъв ".

Във връзка с обвиняванията към Петър Илиев за плагиатство, Йорданов сподели, че в случай че един човек се базира на отминалост, това основава усещане, че той осъзнава виновността си .

" Другото нещо, което ми направи усещане - Илиев цитира Бойко Борисов, без да каже, че го цитира - за тричането на претендентите от страна на публицистите. Същият израз чух от Бойко Борисов преди няколко дни. Той може да го е чул от друго място, да не е напълно негов. Когато те упрекват в плагиатство, ти би трябвало да си доста деликатен ", сподели още той.

Относно обстоятелството, че Петър Илиев е почетен консул на Барбадос Йорданов съобщи, че не вижда необикновен проблем, тъй като почетният консул не е претрупан с кой знае какви функционалности.

" Ако стане министър на вътрешните работи, може да предложения Риана да пее на чиновниците, тя е от Барбадос ", иронизира той.

Ексминистърът изрази удивление по какъв начин претендентите на Има Такъв Народ се явяват в медии толкоз неподготвени.

" Едно медийно присъединяване приказва доста за характера на индивида, за възпитанието му, за това какво може да се чака от него. Вътрешният министър има едно доста тежко всекидневие, всеки ден ще се изправя пред някакви съществени проблеми, ще бъде нападнат от всички страни, няма кой да го пази. И какво - заставаме с наранената, нежна психика и започваме да крещим на публицистите за какво са жълта медия или кафява ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР